Valmar

Peti és Milán 2018-ban alapították meg a VALMAR duót, debütáló kislemezük is ebben az évben jelent meg. Az első nagyobb áttörést a Manuel és Bruno x Spacc közreműködésével készített Visz a vérem című dal jelentette, ami a legnagyobb videómegosztó portálon mára már átlépte a 23 milliós megtekintést. Ezt több sikeres együttműködés is követte, dolgoztak a Hősökkel, a Wellhelloval, Nemazalánnyal, Sofival, Pixával és Jaurival is.

2022. áprilisában mutatták be karrierjük eddigi legnagyobb slágerét, a Szikora Róberttel közösen készített Úristent, ami kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést és jelenleg 42 milliós nézettségnél tart, melynek köszönhetően az egész ország megismerte a srácok nevét.

Az Éget a nap című kislemezükért Fonogram díjat nyertek “Az év felvétele” kategóriában 2022-ben. Peti részt vett az ország egyik legnépszerűbb showműsorában, a 2022-es Sztárban Sztárban, ahol 2. helyezést ért el. Ugyanebben az évben életük egyik legnagyobb kalandjára indultak, és megmérettették magukat az Ázsia Expressz c. kaland-reality-ben, ahol az egész ország megkedvelte őket laza, vicces stílusukért.

Azóta Peti 2. helyezéssel végzett a Dancing With The Stars műsorában, helyett kapott a Sztárban Sztár zsűrijében és műsorvezetőként debütál a TV2 Zsákbamacska elnevezésű műsorában.